Transport GRATUIT | Retur in 14 zile.

Despre noi

 

Povestea pantofilor GHETAU incepe in anul 1966 atunci cand ANDREI GHETAU, se inscrie la Scoala Profesionala UCECOM Arad, pe care o absolva in anul 1969. In anul 1970 Andrei se angajeaza la Cooperativa Mestesugareasca Libertatea din Radauti si prin munca si talent ajunge Sef de sectie.

Incepand din anul 1978, Andrei Ghetau incepe si o activitate privata, ceea ce ii ofera libertatea de a crea si de a produce incaltaminte de lux, facuta la comanda castigand astfel aprecierea clientilor si totodata notorietatea in domeniu. Astfel, in anul 1987 castiga locul 2 la concursul national de creatie prezentand unul din modelele sale . In anul 1990, primeste pe baza unui examen Carnetul de Mester, ca o recunoastere a muncii si talentului sau.

Anul 2005, este anul in care MIHAI GHETAU reprezentantul celei de a doua generatii intra in bransa, alaturandu-se tatalui sau ca designer intr-un nou proiect care cuprindea modernizarea atelierului si lansarea productiei la nivel national. Astfel, se creaza linii noi de incaltaminte si se implementeaza in procesul de productie tehnici, utilaje si materiale performante crescandu-se astfel productivitatea si mai ales CALITATEA produselor, combinand partea de HANDMADE cu tehnica moderna.

Astazi, producem incaltaminte de cel mai inalt nivel al calitatii avand si colaborari cu cele mai bune firme ce produc materii prime pentru incaltaminte, calapoade comode si design modern.